A Verdnatura el Nadal comença al novembre!

Hola!

Estem omplint les nostres instal·lacions amb tot el que necessitaràs aquesta campanya nadalenca. Perquè aquest any, torna l'autèntic Nadal!

Novetat: Lots Nadalencs

No paren d'arribar nodevats!

Aquest any posem a la vostra disposició Caixes nadalenques especialment seleccionades.

No deixeu passar l'oportunitat d'adquirir aquest tipus de productes que us oferim a un preu excepcional per poder regalar als vostres amics o per donar-vos un petit caprici i posar color i alegria a les vostres taules aquest Nadal.

Passió per les roses

El nostre company Jordi Cuquerella posa a la vostra disposició en aquesta web tot el seu coneixement i la seva experiència com a comprador de roses a Verdnatura.

Una fantàstica web on trobar la millor i més completa informació sobre roses que s'actualitza periòdicament amb articles de gran interès per adquirir un coneixement avançat sobre aquesta icònica flor amb infinites possibilitats.

Visita-la!


Subvenció IVACE – FEDER

El nostre projecte “Gestió Documental Intel·ligent amb suport per a l'excés d'emmagatzematge” ha estat cofinançat pels fons FEDER, dins del Programa Operatiu de la Comunitat Valenciana 2014-2020

Volem sentir la teva opinió

Volem oferir-te el millor servei. Per això posem a la vostra disposició la nostra enquesta de satisfacció, on podeu manifestar la vostra opinió sobre la nostra empresa. 

Ajuda'ns a millorar!

Opina en la nostra enquesta


ca